torstai 27. tammikuuta 2011

Ruusuisia päiviä..

..kuin otiskko kertookin, on tämä kuukausi mennyt hyvinkin leppoisissa merkeissä.

Viikolla Jazzy on harjoitellut esineiden suussa pitämistä. Puun kappaleesta likkeelle lähdimme vain ihan kosketus merkeissä ja niin siinä kävi että taidon nimeksi jäikin "kosketa", vaikka Jazzy kappaleen suuhunsa rohmuaakin kita auki ja päästää irti käskystä. Tässä olikin mainio aihe kuvalle ja äidin maljakosta lainattiin hieman ruusua somisteeksi. Muutama kuva tuli napattua ja tässä niistä onnistunein.

Operaationa on myöskin ollut ruuan vaihto Royal Caninista -> Golden Eagleen, mutta eipä erikoisemmin tuo testi päättynyt. Parin viikon verran lisättiin uutta ruokaa vähitellen, mutta Jazzyn suoli ei aivan samaan tapaan käynytkään, kuin RC:ssä. Pihalle oli pakko päästä jopa pari kertaa yössä. Nyt ei aivan otollinen aika yö heräämisille ole, joten päätettiin lykätä seuraavaan lomaan tuo ruuan vaihto. Saa nähdä onnistaako silloin paremmin. Eihän uusi ruoka tietenkään heti mahalle sovi, mutta viimeistään hiihtolomalla kokeilemme vaihtoa uudelleen.

Lauantaina olisi tarkoitus lähteä moikkaamaan Hennaa ja Jali-shelttiä Toijalaan. Saa Jazzy taas syyn leikkiä. 
Täällä päin, kun ei erikoisemmin ole koiria joiden kanssa Jazzy leikkisi, lukuun ottamatta Berttaa ja Papua. Vika ei kylläkään Jazzyssa ole, vaan muissa koirissa, joko ollaan nössäjä tai provosoivia. Lisää kuulumisia taidan kirjoittaa sitten Toijalan reissusta, siihen asti näkemiin!

Tv: Katriina ja Jazzy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti