perjantai 14. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

...myös uuden blogin muodossa.

Uusi blogi tuli tehtyä tänne, sillä aloin tympiintymään blogit.fi sivuston hitaaseen palvelimeen. Tämä vaikuttaisi huomattavasti myös helpommalta! Ehkä tulee myös tekstiä useammin kirjoitettua (?).

Uutta vuotta vietimme Visudelellä (papallani) ja Jazzy ei siellä ollessaan hihnaa nähnytkään. Onhan paikka sentään "maalla" ja järven rannalla. Lenkkeilytys hoitui kätevästi vapaana jäällä ja luoksetuloa tuli myös hiottua. Tähän aikaan vuodesta uinti ei tietenkään  onnistunut, mutta syöksyilyt lumen peittämälle jäälle sitäkin paremmin.

Jazzyn uusi vuosi sujui tavalliseen tapaan (kirjaimellisesti). Aamulla lähdettiin jäälle tunniksi ja kamera tuli tietenkin mukaan. Iltaa kohden alkoi jo raketin pauketta kuulumaan, mutta Jazzy ei niistä välittänyt, vaan nukkui tyynen rauhallisesti. Yhdentoista aikaan olikin rantaan lähtö ja rakettejen paukuttelua. Jazzy pääsi ranta paviljionkiin, jossa melutaso oli pienempi. Siellä se vietti aikaa Kapu (fieldspanielin) kanssa, tosin Jazzy keskittyi vaan Kapun rauhoittamiseen. Molemmat rauhoittuivat pienen hetken myötä. Tosin Jazzya alkoi jo raketeista syntynyt melu pännimään ja ulvominen alkoi. Veinkin neidin sitten sisälle Pörri (harmaanorjanhirvi
koiran) seuraksi. Puolisen tuntia viellä raketteja paukuteltiin ja sisälle päin lähdin melko aikaisessa vaiheessa, sillä aamulla aikaisin hautajaisiinlähtö ei ainakaan tasapainottanut uni rytmiäni. Sisällä odottiki iloinen
Jazzy ja lattialla oleva paahtoleipä pussi. Se oli siis tavalliseen tapaansatyhjentänyt kaiken pöydällä oleen ruoan sillä aikaa, kun muut olivat ulkona. saman teon se teki viimekin uutena vuotena. Tälläkään kertaa ei maha vetänyt kuperkeikkoja.

Ihmetystä Jazzyn päivään toi myös peuran pää, joka oltiin laitettu katolle suojaan Jazzyn kaltaisilta elukoilta.  Ensin nuuhkittiin, sitten noustiin seinää vasten ja lopuksi haukuttiin ja ulvottiin. Sama tapahtui muutamaan kertaan ja pää tuotiin näytille matalemmalle. Kiinnostuksesta ei ollut puutetta, sillä Jazzy koitti hampaillaan tarttua sen korvasta...ilman tulosta tosin.



TV: Katriina ja Jazzy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti