sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Piilomainontaa..

3.3. torstai

Päivällä lähdettiin kohti Mustin ja Mirrin uutta toimipistettä. Meille kaupan muutto kävi hyvin, sillä uuteen kauppaan on meiltä kävellen matkaa vajaa 15min sekä se sijaitsee Citymarketin vieressä.

Tarjouksena oli ruoan säilytyslaatikko, kun ruokaa osti yli 6kg. Pitihän tarjous käyä sitten lunastamassa. Ruokaa tarttui mukaan 15 kg edestä. Kesällä katsellaan sitten enemmän sitä ruoan vaihtoa. Mukaan tarttui myös ydinluu, sekä korvanpuhdistus nestettä + ilmais tavarat, teippiharja sekä näyteppussi. Jazzy tepasteli kaupassa tyynen rauhallisesti välillä tökäten jonkin alahyllyn purkin kumoon. Muutama myyjä tulinkin Jazzya moikkaamaan ja se sai muutaman ylimääräisen hiukopalan.

Viikon päästä onkin Reviiri (eläinlääkäri asemalla) hampaiden tarkastus ilman ajanvarausta, vain yhdellä eurolla. Siellä käymme jonon jatkona ja katsotaan tuota hammaskivi tilannetta. Sitä ei tällähetkellä näyttäisi olevan kuin kulmureissa. Hampaiden harjaus on tuottanut hieman tulosta. Tilaisuus tarkastukseen kun on, niin täytyyhän siellä käydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti