sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Toijala City

2.3. keskiviikko

Jali teki parannuksen voinnissa ja oli taas kunnossa. Päätimme siis Jazzyn kanssa lähteä kohti Toijalaa. Kello 9.40 lähti Nokialta bussi kohti Tamperetta, johon noustiin. Jazzy päätti varata etummaisen penkin, joka olikin melko hyvä valinta, sillä lattia ei ollut siinä liukasta, toisinkuin muu bussin lattia. Vaikka bussilla olenkin Jazzyn kanssa ennen liikkunut aiheutti bussin äänekäs vilkku koirassa pään kääntelyä.

Kello oli jo lähemmäs puoli yksitoista, kun bussi oli (tampereen) keskustorilla. Matka jatkui kohti juna-asemaa. Matka oli erittäin kurainen. Asemalla odotettiin 35min verran ja ihmiset kävivät Jazzya paijaamassa ja kyselemässä sen trimmistä (mikä suuri yllätys). Junaan pääsimme hyvissä ajoin ja kuinka ollakkaan, koiran lippu oli kalliimpi kuin omani.

Juna oli perillä melkein ajoissa ja asemalla odottelikin jo Henna ja Jali. Jälleen näkeminen oli rimukas (niinkuin aina). Lähdimme kävelemään kohti lampea, jossa koirat pääsivätkin irti ja juoksemaan. Lämmintä riitti, koska pakkasta ei ollut ja aurinkokin paistoi lämpimästi. Kaksi koiraa auttoi kesän saapumisessa syömällä lunta minkä ehtivät. Koko päivä kuluikin melkein ulkoilun merkeissä. Iltasella tulikin äitini meidät kotiin hakemaan. Jazzy oli aivan väsähtänyt koko päivän riehuttuaan ja Jalin luita syötyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti